Ik hou van bloemen

Na het afronden van mijn opleiding ‘Bloem en Vormgeving’ heb ik 2,5 jaar met veel plezier in een bloemenwinkel gewerkt. Tijdens deze periode heb ik workshops gegeven bij mijn ouders in de schuur. Toen ik de kans kreeg om voor mezelf te beginnen heb ik die kans met beide handen gegrepen. 9 jaar lang heb ik mijn eigen winkel gehad in Geffen aan de Dorpstraat. Begonnen als klein winkeltje en uitgegroeid naar een mooie winkel met een groot klantenbestand. Het is zo fijn om mensen blij te mogen maken met ‘mijn’ bloemen!

Atelier aan huis

Na de geboorte van mijn zoontje Lex, begin 2019, moest ik mijn liefde voor de bloemen gaan delen met ons kleine mannetje. Dat was lastig en daarom heb ik met pijn in mijn hart besloten te stoppen met mijn mooie winkel. Helemaal stoppen wilde ik niet want, ik hou van bloemen! Sinds maart 2020 heb ik mijn atelier aan huis. Ik kan nu het ouderschap combineren met mijn passie.

Heb je vragen?

Heb je na het bezoeken van onze website nog vragen en/of opmerkingen, neem dan gerust contact met ons op. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Contact Us