Project omschrijving

Bloemstukken op bestelling

Bloemstukken kunnen het visite kaartje zijn van uw bedrijf, een prachtig cadeau voor een jarige of een manier om uw huis door middel van een stijlvol arrangement op te fleuren. Voor iedere gelegenheid maken wij voor u een passend ontwerp met de bloemen en materialen van het seizoen.

Rouwwerk

Rouwbloemwerk is verdrietig maar ook mooi en dankbaar om te mogen maken. Je leert iemand (onbekends) in een gesprek, wat ik aan ga met de dierbare van de overledenen, een klein beetje kennen.

Meer over rouwwerk

Bruidswerk

Bruidswerk is een van het meest bijzondere bloemwerk om te mogen maken. Het is ‘de grote dag’ voor het bruidspaar. Ik ga samen met jullie op zoek naar het mooiste boeket dat jullie ooit gekocht hebben!

Meer over bruidswerk

boeketten / bloemstukken

Verjaardag, bedankje, relatiegeschenk? Gewoon een gezellig bloemetje in huis? Laat me weten wat, wanneer en waar je iets bezorgd wil hebben en ik ga ervoor zorgen!

Meer over boeketten en bloemstukken!

Onze diensten…

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen. Hieronder vind je onze diensten. Klik voor meer informatie!

Heb je vragen?

Heb je na het bezoeken van onze website nog vragen en/of opmerkingen, neem dan gerust contact met ons op. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Contact